Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Silah ve içki kaçakçılığına adli kontrol

Samsun’da şüpheli bir otomobilde yapılan aramada aracın motor kısmına gizlenmiş 3 adet ruhsatsız tabanca ve 28 şişe kaçak içki ele geçerken, olayla ilgili gözaltına alınan 2 kardeş mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Olay,...

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2017 18:41
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2017 18:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Silah ve içki kaçakçılığına adli kontrol

Samsun’da şüpheli bir otomobilde yapılan aramada aracın motor kısmına gizlenmiş 3 adet ruhsatsız tabanca ve 28 şişe kaçak içki ele geçerken, olayla ilgili gözaltına alınan 2 kardeş mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, Samsun’un Tekkeköy ilçesi Samsun-Ordu karayolu üzerinde dün akşam saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şüphe üzerine durdurdukları 06 plakalı bir otomobilde yaptıkları aramada aracın içinde 28 şişe kaçak içki ve motor kısmındaki silecek motoru yanına gizlenmiş 3 adet 9 milimetre çaplı ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Olayla ilgili araçta bulunan Çorum nüfusuna kayıtlı M.P. (52) ve kardeşi A.P. (45) gözaltına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen 2 kardeş, polisteki sorgularının ardından "silah ve içki kaçakçığı" suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren kardeşler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.