Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sıkıştığı Araçtan Güçlükle Çıkarılabildi

Bodrum’da meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kaza sonucu araçta sıkışan kadın sürücü, sıkıştığı yerden güçlükle çıkarılarak Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.Turgutreis-Bodrum Karayolu’nda seyreden 34 FSJ...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 20:26
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 20:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bodrum’da meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kaza sonucu araçta sıkışan kadın sürücü, sıkıştığı yerden güçlükle çıkarılarak Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Turgutreis-Bodrum Karayolu’nda seyreden 34 FSJ 28 plakalı cip sürücüsü Bade Tanbora Dinç (35), Bodrum Devlet Hastanesi Kavşağı’na yaklaştığı sırada bir anlık dikkatsizlik sonucu önünde seyreden 48 KF 616 plakalı otomobile arkadan hafif şekilde çarptı.
Çarpma sonuncu panikleyen cip sürücüsü Dinç, aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. İlk olarak orta refüje çıkan araç, daha sonra refüjdeki palmiye ağacına çarparak durabildi. Çarpma sonucu araçta sıkışan Dinç, olay yerine gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri ve çevrede bulunan vatandaşlar tarafından sıkıştığı yerden güçlükle çıkarılabildi.
112 Acil Sağlık ekibi tarafından Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralının çenesinde kırık olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
Bade Tanbora Dinç’in arkadan çarptığı 48 KF 616 plakalı otomobilin sürücüsü Ahmet Üçpınar ise kaza anını şöyle anlattı: "Ben sağ şeritten geliyordum. Arkamdan bir tıklanma oldu, bir sallandım. Dönüp baktığımda bana çarpan aracın palmiyeye çarptığını gördüm. Ben de hemen aracımı sağa çektim."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.