Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siirt’teki terör operasyonunda 5 kişi tutuklandı

Siirt’e bağlı Güneşli köyü kırsalında düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen 3 PKK’lı teröriste yardım ve yataklık yaptığı ve örgüte finans desteği sağladığı gerekçesiyle gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı.Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2016 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2016 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Siirt’e bağlı Güneşli köyü kırsalında düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen 3 PKK’lı teröriste yardım ve yataklık yaptığı ve örgüte finans desteği sağladığı gerekçesiyle gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı.
Edinilen bilgilere göre, Batman ve Siirt İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 17 Ekim’de Siirt merkeze bağlı Güneşli köyü kırsalında gerçekleştirilen operasyonda etkisiz hale getirilen 3 terörist ile bağlantılı oldukları belirlenenlere yönelik başlatılan operasyonda gözaltına alınan 4 kişi tutuklanmıştı. Soruşturma çerçevesinde, A.Y. isimli bir şahıs daha gözaltına alındı. Jandarmadaki ifadesinin ardından mahkemeye çıkarılan A.Y., örgütün sözde Mava bölge sorumlusu "Amed" kod adlı terörist Emrah Polat, "Ruken" kod adlı Şerife Ergün ve "Beritan" kod adlı Yeliz Toğu’ya yardım ve yataklık yapma, örgüte finans desteği sağlama suçundan tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.