Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siirt’te terör örgütüne yardım ve yataklıktan 13 kişi tutuklandı

Siirt’te düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 13 şüpheli, “Terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yapmak” suçlarından tutuklandı.Siirt Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "15 Ocak 2016 günü ilimiz Ulus Mahallesinde...

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2016 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2016 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Siirt’te düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 13 şüpheli, “Terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yapmak” suçlarından tutuklandı.
Siirt Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "15 Ocak 2016 günü ilimiz Ulus Mahallesinde yer alan adreslere düzenlenen planlı ve eş zamanlı operasyon esnasında güvenlik güçlerimizle PKK/KCK Bölücü Terör Örgütü mensupları arasında yaşanan silahlı çatışma olayında 1 güvenlik personelimiz şehit olurken 3 güvenlik personelimiz hafif şekilde yaralanmıştı. Ayrıca çıkan çatışmada 5 terör örgütü mensubu ölü olarak ele geçirilmiştir. Bu operasyon kapsamında devam eden çalışmalarda PKK/KCK terör örgütü üyesi olan ve eylemi gerçekleştiren, yardım ve yataklık yapan, milis/işbirlikçilik faaliyeti yürüten ve sosyal medya üzerinden ‘Terör örgütü propagandası’ yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmada toplam 13 şahıs tutuklanmış, 11 şahıs hakkında adli mercilerce denetimli serbestlik kararı verilmiş, halen 10 şüpheli gözaltında olup, haklarında adli işlemler devam etmektedir" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.