Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siirt’te terör göçü

Siirt’te teröristlerin çembere alındığı İnönü ve Sakarya Mahallelerinde yaşayan vatandaşlar, çatışmalardan zarar görmemek için evlerini terk ediyor.Siirt’te saat 03.00 sıralarında, Cumhuriyet Polis Karakolu ve 3’üncü Komando Tugay...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Siirt’te teröristlerin çembere alındığı İnönü ve Sakarya Mahallelerinde yaşayan vatandaşlar, çatışmalardan zarar görmemek için evlerini terk ediyor.
Siirt’te saat 03.00 sıralarında, Cumhuriyet Polis Karakolu ve 3’üncü Komando Tugay Komutanlığı’na bağlı Doğu Kışla’ya roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmesinin ardından çatışma çıkmıştı. Çatışma, teröristlerin kaçmasıyla sona ermişti. Ancak kaçan teröristlerin İnönü ve Sakarya Mahallelerinde bulunan evlere saklandığının tespit edilmesi üzerine, bölgeyi abluka altına alan güvenlik güçleri, geniş kapsamlı operasyon başlattı.
Operasyonun sürdüğü mahallelerde, bazı vatandaşlar yaşanabilecek çatışmalardan zarar görmemek için evlerini terk etmeye başladı. Vatandaşlar, geçici olarak yakınlarının yanına yerleşeceklerini kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.