Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siirt’te lojistik ve yaşamsal malzeme ele geçirildi

Siirt Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan uygulamada, lojistik ve yaşamsal malzeme ele geçirildi.Siirt Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin engellenmesine...

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2016 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2016 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Siirt Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan uygulamada, lojistik ve yaşamsal malzeme ele geçirildi.
Siirt Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin engellenmesine ve deşifre edilmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında; yeni Eruh yolu üzerinde yapılan uygulama esnasında 10 adet akü şarj cihazı, 18 adet flash bellek, bir adet hard disk, 4 adet jeneratör, 60 adet ampul, su geçirmeyen askeri kamuflajlı yaklaşık 200 metre uzunluğunda kumaş, 185 adet şemsiye, 200 adet uzun namlulu silah askı kayışı ele geçirildiği ve konu ile ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Olay ile ilgili soruşturma titizlikle devam ederken, halkın can ve mal güvenliğini tehdit eden tüm unsurlara karşı mücadelenin kararlılıkla devam ettiği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.