Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siirt’te göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti

Siirt’te su ve kanalizasyon çalışması yapılan yolda meydana gelen toprak kaymasında göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti.Olay, saat 08.45 sıralarında, Kooperatif Mahallesi Keçiören Parkı yanındaki yolda meydana geldi. Edinilen...

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2016 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2016 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Siirt’te su ve kanalizasyon çalışması yapılan yolda meydana gelen toprak kaymasında göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti.
Olay, saat 08.45 sıralarında, Kooperatif Mahallesi Keçiören Parkı yanındaki yolda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Siirt Belediyesi’nin yüklenici bir firma aracılığıyla su ve kanalizasyon çalışması yaptığı yolda toprak kayması meydana geldi. Suriye uyruklu olduğu belirtilen bir işçi yaklaşık 10 metre derinliğindeki göçük altında kaldı. Yetkililere haber verilmesi üzerine olay yerine gelen AFAD, UMKE ve itfaiye ekipleri göçük altında kalan işçiyi çıkarmaya çalıştı. Ekipler, 4 saatlik çalışmanın sonunda yaklaşık 10 metre derinliğinde işçinin cenazesine ulaştı.
Cesedin çıkartılacağı sırada ise ikinci bir göçük meydana geldi. 3 loder ve 2 kepçe ile toprak altında kalan cesedin çıkarılması için çalışma başlatıldı.
Bölgede çalışma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.