Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siirt’te FETÖ’ye darbe vuran emniyet, 83 firariyi arıyor

FETÖ’ye yönelik soruşturmaların titizlikle yürütüldüğü Siirt’te, örgüte büyük darbe vuruldu. Örgütle bağlantılı olduğu tespit edilen 241 asker, polis, hakim ve savcının tutuklandığı kentte, Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin firari...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2016 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
FETÖ’ye yönelik soruşturmaların titizlikle yürütüldüğü Siirt’te, örgüte büyük darbe vuruldu. Örgütle bağlantılı olduğu tespit edilen 241 asker, polis, hakim ve savcının tutuklandığı kentte, Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin firari 83 şüphelinin yakalanması için de çok yönlü çalışma yürüttüğü öğrenildi.
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, bir vali yardımcısı, 36 polis, 192 asker ile 12 hakim ve savcı olmak üzere 241 kişi tutuklandı. 11 polisin adli kontrol kararıyla serbest bırakıldığı kentte, bir eski vali yardımcısı, 13 öğretim görevlisi, 5 öğretmen, 12 esnaf, bir şirket yöneticisi, 2 memur, 134 polis, bir emekli diğeri meslekten atılan 2 polis, bir eski rektör, bir imam ve 77 asker olmak üzere 249 kişi halen gözaltında olduğu öğrenildi.
Kentte, soruşturma çerçevesinde haklarında yakalama kararı çıkarılan 21 asker, 20 polis, 2 öğretim görevlisi, 24 öğretmen, 7 esnaf, 2 şirket yöneticisi, 2 muhasebeci, bir işçi, 2 emekli polis, bir meslekten ihraç edilen polis ve bir hakimin ise firari olduğu öğrenildi. Kentte, firari şüphelilerin yakalanması için Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çok yönlü çalışma yürütüldüğü bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.