Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siirt’te 8’i birim amiri toplam 61 kişi ihraç edildi

Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında yayınlanan Kanun Hükmündeki Kararname (KHK) ile Siirt, Eruh ve Kurtalan belediyelerinde 8’i birim amiri toplam 61 kişi görevden ihraç edildi.OHAL kapsamında bu sabah yeni KHK yayımlandı. Resmi Gazetede yayımlanan...

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2016 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2016 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında yayınlanan Kanun Hükmündeki Kararname (KHK) ile Siirt, Eruh ve Kurtalan belediyelerinde 8’i birim amiri toplam 61 kişi görevden ihraç edildi.
OHAL kapsamında bu sabah yeni KHK yayımlandı. Resmi Gazetede yayımlanan 677 sayılı kararname ile Siirt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Fadıl D., Temizlik İşleri Müdürü Yunus E., SİSKİ Müdürü Abdullar G., Berfin Kadın Dayanışma Merkezi Müdürü Celile A.G, Başkan Yardımcısı Elif A.A., Basın Müdürü Fadıl T., Fen İşleri Müdürü Mesut O., Kadın Aile Destek Hizmetleri Müdürü Pervin Y. olmak üzere 38 kişi, Eruh Belediyesi’nden 8 kişi, Kurtalan Belediyesi’nde 5 kişi, Atabağlar Belde Belediyesi’nden 3 kişi, Veysel Karani Belde Belediyesi’nden 1 kişi, Özel İdare Müdürlüğü’nden 4 kişi, Kurtalan Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’nden 1 kişi olmak üzere toplam 61 kişi görevden ihraç edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.