Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siirt Polisi 3 teröristin bulunması için alarma geçti

Siirt polisi, şehir merkezinde eşkali belirlenen 3 terör örgütü mensubunun video ve fotoğrafları basına servis etti. Teröristlerin yakalanmalarını sağlayan vatandaşlara 300 bin ile 4 milyon lira arasında ödül verileceği bildirildi.Siirt...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2016 19:18
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2016 19:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Siirt polisi, şehir merkezinde eşkali belirlenen 3 terör örgütü mensubunun video ve fotoğrafları basına servis etti. Teröristlerin yakalanmalarını sağlayan vatandaşlara 300 bin ile 4 milyon lira arasında ödül verileceği bildirildi.
Siirt Emniyet Müdürlüğü, şehir merkezinde yan yana yürürken görüntülenen 3 teröristin video ve fotoğraflarını basına servis etti. İl Emniyet Müdürlüğünden konu ile ilgili yapılan açıklamada, PKK/KCK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, il merkezinden bulundukları değerlendirilen terör örgütü mensuplarına ait fotoğrafların açıklamada belirtildiği ifade edilerek, “Terör örgütü mensuplarının mevcut konumlarını 155-156-140 ve Siirt Valiliğine ait 0 484 223 2030 numaralı hatlara ihbar ederek yakalanmalarını sağlayan vatandaşlarımız için, Terörle Mücadele Kanunu kapsamına giren suçların aydınlatılmasını ve suç faillerinin yakalanmasını sağladıklarından, www.terorarananlar.pol.tr internet adresinde belirtilen farklı renk kategorileri baz alınarak 300 bin TL ile 4 milyon TL aralığında ödüllendirme yapılacaktır" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.