Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siirt operasyonuyla ilgili 6 kişi gözaltına alındı 1 kişi aranıyor

Siirt’te Batman ve Siirt Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından terör örgütü PKK’ya yönelik gerçekleştirilen operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.Batman Valiliğinden yapılan açıklamada “PKK-BTÖ’ye yönelik Batman İl Jandarma...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2016 18:42
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2016 18:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Siirt’te Batman ve Siirt Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından terör örgütü PKK’ya yönelik gerçekleştirilen operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.
Batman Valiliğinden yapılan açıklamada “PKK-BTÖ’ye yönelik Batman İl Jandarma Komutanlığı ve Siirt İl Jandarma Komutanlıklarınca müşterek icra edilen operasyon sonrasında, Batman Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma yürütülmüştür. 18 Ekim Salı günü BTÖ ile işbirlikçi-yardım ve yatakçıların yakalanması amacıyla yürütülen soruşturmada, Batman ve Siirt’te 7 adreste yapılan operasyonda, Batman il merkezinde 1, Siirt’in Güneşli köyünde 5 olmak üzere toplam 6 şahıs gözaltına alınmış, 1 şahsın yakalanması çalışmalar devam etmektedir. Yapılan aramalarda çok sayıda cep telefonu, sim kart, bilgisayar ve örgütsel dokümana el konulmuştur” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.