Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siirt İl Jandarma Komutanı Albay Eren yurt dışına kaçtığı haberini yalanladı

Siirt İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Halidun Eren, bazı medya organlarında hakkında çıkan ’Yurt dışına kaçtı’ haberini yalanlayarak, görevinin başında olduğunu söyledi.Siirt Valiliği aracılığıyla yazılı açıklama yapan...

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 20:19
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 20:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Siirt İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Halidun Eren, bazı medya organlarında hakkında çıkan ’Yurt dışına kaçtı’ haberini yalanlayarak, görevinin başında olduğunu söyledi.
Siirt Valiliği aracılığıyla yazılı açıklama yapan Siirt İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Halidun Eren, darbe girişiminin ne parçası ne de destekçisi olduğunu dile getirdi. Eren, "Bugün basın-yayın organlarının birinde ’Aranan Siirt Jandarma Alay Komutanı Albay Halidun Eren’in darbe girişiminin bastırılması üzerine yurt dışına kaçtığı öğrenildi’ içerikli yazı paylaşılmıştır. Haber tamamen gerçek dışıdır. Bu kapsamda Siirt İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halidun Eren olarak görevimin başındayım. İçinde bulunduğum şerefli Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bir mensubu olarak bu darbe girişiminin ne bir parçası ne de destekçisiyim. Jandarma bir kanun ordusudur. Millete, devlete ve milli iradeye yapılan ve yapılacak her türlü kanunsuz harekete karşı gerekli tedbirler emir komuta zinciri içinde alınacağından hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Ben ve emir komutamdaki personelim cumhuriyete, anayasaya ve ettiğimiz yemine bağlı kalarak, kanunların emrettiği şekilde görevimizi yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.