Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siirt emniyeti terör örgütlerine geçit vermiyor

Siirt Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, terör örgütleri FETÖ ve PKK’ya yönelik başlatılan operasyonda 29 şüpheli gözaltına alındı. Evlerde çeşitli örgütsel dokümanlar ele geçirildi.Siirt Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube...

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2016 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2016 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Siirt Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, terör örgütleri FETÖ ve PKK’ya yönelik başlatılan operasyonda 29 şüpheli gözaltına alındı. Evlerde çeşitli örgütsel dokümanlar ele geçirildi.
Siirt Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, bugün sabah erken saatlerinde PKK/KCK terör örgütlerine yardım ve yataklık yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik il merkezinde 27, Kurtalan’da 5 olmak üzere toplam 32 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda il merkezinde 23 Kurtalan’da 6 olmak üzere 29 şüpheli gözaltına alındı.
Evlerde yapılan aramalarda yasaklı yayın olan FETÖ/PDY terör örgütü elebaşı Fatullah Gülen tarafından yazılmış kitap, bir adet el bombası, 1 adet tabanca ve çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi. Ayrıca firari 14 şahsın yakalanması için çalışmalar başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.