Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sıhhıye’deki askeri tank kaldırıldı

Askeri darbe girişimi sırasında Ankaralı vatandaşlar tarafından durdurulan ve çeşitli parçaları sökülen tank, askeri tank taşıyıcı yardımıyla kaldırıldı.Ankara Bulvarı ile Kızılay Sokak kesişiminde, Başkentli darbe karşıtlarının...

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2016 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2016 08:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Askeri darbe girişimi sırasında Ankaralı vatandaşlar tarafından durdurulan ve çeşitli parçaları sökülen tank, askeri tank taşıyıcı yardımıyla kaldırıldı.
Ankara Bulvarı ile Kızılay Sokak kesişiminde, Başkentli darbe karşıtlarının çabalarıyla durdurulan ve tekrar hareket edememesi için bazı parçaları sökülen tank, gece saatlerinde askeri tank taşıyıcı tarafından bulunduğu yerden kaldırıldı. Vatandaşlar, olayı izlemek için tankın etrafında toplandı. Polis ekipleri ve tankın nakli için gelen askerler, vatandaşları tankın çekilme esnasında devrilebileceği, tankı çeken halatın kopabileceği konusunda uyardı. Uyarılara aldırış etmeyen vatandaşlar, tankın etrafından uzaklaşmak biryana, son kez fotoğraf çekinmek için birbirleriyle yarıştı. Bir askeri personelin, tankın namlusunun dolu olduğu, içindeki mühimmatın çıkarılamadığı uyarılarına rağmen, vatandaşlar tankın etrafından ayrılmadı. Bazı vatandaşlar, tankın üstüne çıkarak fotoğraf çekindi. Uzun süren çabalar sonucu askeri tank taşıyıcıya yüklenen tank, tekbirler eşliğinde kaldırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.