Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sigara yasağı şehit sayısının fazla olmasını engelledi

Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen hain saldırıda şehit sayısının fazla olmasına kapı girişinde oturmanın ve sigara içilmesinin yasaklanmasının engel olduğu öğrenildi.Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü’ne dün saat 09.15’te...

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2016 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2016 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen hain saldırıda şehit sayısının fazla olmasına kapı girişinde oturmanın ve sigara içilmesinin yasaklanmasının engel olduğu öğrenildi.
Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü’ne dün saat 09.15’te bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısında 3 polis memuru şehit olmuş, aralarında sivillerin de bulunduğu 217 kişi yaralanmıştı. Terör saldırılarına karşı Emniyet Müdürlüğü’nün çevresinin 1 yıl önce beton bloklarla kapatıldığı, güvenlik gerekçesiyle de ikinci bir kapı açıldığı öğrenildi. Bir hafta önce ise Elazığ İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek’in sivillerin ve polislerin kullandığı Pasaport, Trafik Tescil, Silah Ruhsat, TEM, KOM ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüklerinin giriş kapısının önünde sigara içmeyi ve oturmayı yasakladığı öğrenildi. Her gün onlarca kişinin oturup sigara içtiği bina kapısının olduğu yere yönelik düzenlenen saldırıda, getirilen yasağın birçok hayatı kurtardığı belirtildi.
Öte yandan, hain saldırıda kullanılan tonlarca bomba yaklaşık 2 kilometrelik alanda bulunan bütün binaların camlarını parçaladı. Patlamada çevrede bulunan evler de zarar görürken, Emniyet Müdürlüğü binasının çaprazı ve yanında bulunan iki okulda yaz tatili nedeniyle öğrenci bulunmamasının da daha büyük bir faciayı önlediği kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.