Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sezgin Tanrıkulu: “Bilgim Yok, Kimse Bana Ulaşmış Değil”

Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı rehin alan terör örgütü üyelerinin arabulucu olmasını istediği iddia edilen CHP’li Sezgin Tanrıkulu, “Benim bilgim yok. Kimse bana ulaşmış değil” dedi.CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2015 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2015 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı rehin alan terör örgütü üyelerinin arabulucu olmasını istediği iddia edilen CHP’li Sezgin Tanrıkulu, “Benim bilgim yok. Kimse bana ulaşmış değil” dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, hayatını kaybeden Agos Gazetesi editörü Sarkis Seropyan için Feriköy Surp Vartanants Kilisesi’nde düzenlenen törene katıldı. Tören sonrası kendisine gelen bir telefonla adliyedeki rehine eylemini öğrenen Sezgin Tanrıkulu büyük şaşkınlık yaşadı. Gazetecilerin soruları üzerine kısa bir açıklama yapan Tanrıkulu, “Arayanlar gazeteciler. Adliye içerisinde birden fazla silahlı şahıs tarafından rehin alınmış deniyor” dedi.
Savcıyı rehin alan terör örgütü üyeleri tarafından arabulucu olmasının istendiği yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine ise Tanrıkulu, “Benim bilgim yok. Kimse bana ulaşmış değil” dedi. Tanrıkulu, “Böyle bir teklif gelirse kabul eder misiniz?” sorusuna ise “Olayın mahiyetine bakmam lazım” yanıtını verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.