Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seyir Halindeki Tır’dan Düşen Beton Kalıpları Faciaya Yol Açıyordu

Bilecik’te meydana gelen görünmez kazada, park halindeki bir otomobil olası bir faciayı önledi.İddialara bilgilere göre, isimi öğrenilemeyen sürücü, 26 TU 773 plakalı TIR’a Bilecik’teki bir fabrikadan aldığı beton kalıplarını Kütahya’ya...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Seyir Halindeki Tır’dan Düşen Beton Kalıpları Faciaya Yol Açıyordu
Bilecik’te meydana gelen görünmez kazada, park halindeki bir otomobil olası bir faciayı önledi.
İddialara bilgilere göre, isimi öğrenilemeyen sürücü, 26 TU 773 plakalı TIR’a Bilecik’teki bir fabrikadan aldığı beton kalıplarını Kütahya’ya götürmek üzere yola çıktı. Atatürk Bulvarı üzerinde seyir halindeki TIR’ın üzerindeki beton kalıpları tutun halatların kopması sonucu beton kalıplar yere düştü. Bu esnada bulvar üzerinde park halinde bulunan 11 EE 855 plakalı otomobile çarpan kalıplar yaya kaldırımına ulaşmadan durdu. Park halindeki otomobil olası bir facianın önüne geçerken, otomobilde büyük hasar meydana geldi. Otomobil sürücüsü araçta bulunan özel eşyalarını toplarken, meraklı kalabalık uzun süre yaşananları izledi.
Yaklaşık 1 saat trafiğe kapanan bulvarda, araçlar alternatif yollarla gidecekleri yerlere yönlendirildi. TIR’dan düşen beton kalıplar çekici yardımıyla aynı TIR’a tekrar yüklendikten sonra trafik normale döndü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.