Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seydikemer’de Bir Çoban Daha Ölü Bulundu

Seydikemer’in Dodurga Mahallesi’nde bir çoban daha ölü olarak bulundu.Edinilen bilgiye göre, Seydikemer Dodurga Mahallesi Ahırcık mevkiinde çobanlık yapan Ali İhsan Arslan’dan (58) bir gün boyunca haber alamayan akrabaları, başına bir iş...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2016 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2016 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Seydikemer’in Dodurga Mahallesi’nde bir çoban daha ölü olarak bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Seydikemer Dodurga Mahallesi Ahırcık mevkiinde çobanlık yapan Ali İhsan Arslan’dan (58) bir gün boyunca haber alamayan akrabaları, başına bir iş gelmesinden endişe ederek Seydikemer İlçe Jandarma Ekipleri Komutanlığı’ndan yardım istediler. Olay yerine giden Seydikemer jandarma ekipleri ve köylüler, Ali İhsan Arslan’ın çobanlık yaptığı bölgede arama çalışmalarına başladılar.
Gece boyunca arama çalışmaları devam ederken, Arslan’ın cansız bedenine gece saat 01.30’da Ahırcık mevkiinde ulaşıldı. Tek başına yerde yatılı halde bulunan Ali İhsan Arslan’ın öldüğü anlaşılınca, olay yeri inceleme ekipleri gelerek incelemelerde bulundular. Fethiye Cumhuriyet Savcısı’nın Ali İhsan Arslan’ın cesedi üzerinde yaptığı ilk incelemenin ardından Arslan’ın cesedi Fethiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan incelemede Arslan’ın kalp krizi geçirdiği ve ölüm nedeninin kalp krizi olduğu belirlendi.
Ali İhsan Arslan’ın evli ve 4 çocuk babası olduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.