Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sevgilisiyle tartışan genç kadın AVM’nin terasından atlamak istedi

Konya’da sevgilisiyle tartıştığı iddia edilen genç kadın, bir Alışveriş Merkezi’nin (AVM) teras katına çıkarak intihar etmek istedi.Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi üzerinde bulunan bir AVM’de...

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2016 01:35
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2016 01:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sevgilisiyle tartışan genç kadın AVM’nin terasından atlamak istedi
Konya’da sevgilisiyle tartıştığı iddia edilen genç kadın, bir Alışveriş Merkezi’nin (AVM) teras katına çıkarak intihar etmek istedi.
Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi üzerinde bulunan bir AVM’de meydana geldi. İddiaya göre, sevgilisiyle tartışan F.K. (26), AVM’nin yaklaşık 20 metre yüksekliğindeki teras katına çıkarak aşağı intihar etmek istedi. Genç kadını korkuluklarda gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. AVM’ye gelen polis ekipleri, teras katta bulunan vatandaşları dışarı çıkararak Karaca’yı ikna etmeye çalıştı. Bu sırada ihbarı alarak olay yerine gelen itfaiye ekipleri de genç kadının atlama ihtimaline karşın bulunduğu yerin altına branda açarak önlem aldı. Aşağıda toplanan kalabalık da cep telefonlarıyla yaşananları kaydetti. Polisin yaklaşık 1 saat süren çabası sonunda genç kadın bir türlü ikna olmadı. Konuşarak kadını oyalayan polis bir anlık dalgınlığından yararlandığı F.K.’yi yakalayarak korkuluklardan indirdi. F. K. daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
(SA-GD)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.