Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sevgilisini döverken utanmadı, gazetecileri görünce başını önüne eğdi

Bursa'nın İnegöl İlçesinde Kız Arkadaşını Darp Ederek Çantasini İçindeki Parayla Gasp Ederek Kaçan Zanlı Çok Geçmeden Yakayı Ele Verdi. Kaldığı Evde Yakalanan Zanlının Üzerinden Bir De Uyuşturucu Madde Çikti. Şahsin Emniyetten Çikarken Başını Öne Eğmesi Dikkat Çekti.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2019 21:19
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2019 00:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sevgilisini döverken utanmadı, gazetecileri görünce başını önüne eğdi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde kız arkadaşını darp ederek çantasını gasp eden şahıs polis ekiplerince yakalanırken, zanlının emniyetten çıkarken başını öne eğmesi dikkat çekti.

Olay İnegöl ilçesine bağlı Akhisar Mahallesi mezarlık mevkiinde gece 23.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, araçla İnegöl’e doğru seyir halinde olan S.K. yanındaki sevgilisi F.Y’yle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında S.K. sevgilisi F.Y’yi önce darp etti daha sonra da içerisinde 3 bin 800 lira para bulunan çantasını gasp ederek genç kızı arabadan aşağıya atıp kaçtı. Polise giderek şikayetçi olan genç kız ifadesinin ardından sağlık kontrolü için hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından S.K’nin peşine düşen ekipler, şahsın Bursa merkezinde ikamet ettiğini tespit etti. Şüphelinin evinin adresini bulan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, S.K’nin yakalanması için çalışmalara başladı. Ekipler şahsın kullandığı aracın Nilüfer ilçesindeki bir alışveriş merkezi önünde park halinde olduğunu fark edince buraya pusu kurarak şüpheliyi beklemeye başladı. Çok geçmeden aracı başına gelen şüpheli S.K. yanındaki arkadaşı A.K.Ç. ile birlikte kıskıvrak yakalandı.

Şahısların üst aramalarını yapan ekipler, S.K’nin üzerinden 6 gram metamfetamin maddesi buldu. Şahıslar ilk işlemlerinin ardından İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Öte yandan şahsın emniyetten çıkarken başını öne eğmesi dikkat çekti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.