Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sevdiği kadını başka pavyonda görünce dehşet saçtı

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir pavyonda çalışan Birol Ç. , sevdiği pavyon çalışanı kadını başka pavyonun işletmecileriyle birlikte görmesi üzerine bıçakla dehşet saçtı.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2017 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2017 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sevdiği kadını başka pavyonda görünce dehşet saçtı

Kadını ve pavyon işletmecisini öldüren Birol Ç., 2 kişiyi de ağır yaraladı. Teslim olan saldırganın ilk ifadesinde "Pavyon işletmecisi ve adamları üzerime çullandılar. Sevdiğim kadını da onların yanında görünce çılgına döndüm" dediği öğrenildi.
 
Habertürk Haber Merkezi'nden Ahmet Ünsal'ın haberine göre, Manisa'nın Salihli ilçesinde bir pavyonda çalışan Birol Ç., gönül verdiği pavyon çalışanı Gamze K.'yı başka bir pavyonun işletmecileri ile birlikte gördü ve sabaha karşı saat 06.00 sıralarında Mithatpaşa Mahallesi İstasyon mevkisindeki pavyonlar bölgesine gitti. İddiaya göre pavyon çalışanları, Birol Ç.'nin yanlarına geldiğini fark etmesi üzerine "Git buradan senin ne işin var bu kadının çevresinde" uyarısında bulundu. İlerlemesini sürdüren Birol Ç., pavyon çalışanlarının saldırısına uğradı. 3 kişi tarafından dövülen Ç., otomobilindeki bıçağı alarak önce işletmeci Mesut K.'yı göğsünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Daha sonra da kendisini döven Yasin K. ile Salih K.'ya bıçakla saldırdı. Birol Ç., son olarak Gamze K.'yı bulunduğu takside boğazına sapladığı bıçak darbeleri ile ağır yaraladı. Bıçaklanan 4 kişinin alkollü olduğu öğrenildi.
 
"ÇILGINA DÖNDÜM"
Birol Ç., otomobiline binerek olay yerinden uzaklaşırken yaralılar çeşitli hastanelere kaldırıldı. Gamze K. ve Mesut K. doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Saldırgan ise bir süre sonra olayda kullandığı bıçakla polise teslim oldu. Birol Ç.'nin ilk ifadesinde "Pavyon işletmecisi ve adamları üzerime çullandılar. Sevdiğim kadını da onların yanında görünce çılgına döndüm" dediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.