Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Servisçilerden ’Korsan’ Eylemi

Samsun Servisçiler Esnaf Odası üyeleri, korsan servisçilere tepki göstermek için eylem yaptı.Samsun’da servisçilik yapan esnaflar, il merkezinde taşımacılık yapması yasak olan korsan servislerin yeterince denetlenmediğini iddia ederek İlyasköy...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 22:13
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 22:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun Servisçiler Esnaf Odası üyeleri, korsan servisçilere tepki göstermek için eylem yaptı.
Samsun’da servisçilik yapan esnaflar, il merkezinde taşımacılık yapması yasak olan korsan servislerin yeterince denetlenmediğini iddia ederek İlyasköy Polis Karakolu önünde eylem yaptı. Karakolun önünde toplanan 100 kadar servisçi, trafik ekiplerinin korsan plakalar üzerinde daha dikkatli olması gerektiğini belirtti.
Servisçiler adına konuşan Samsun Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Binay, “Biz Samsun merkezde çalışan 410 tane korsan plaka servis ile mücadele ediyoruz. Bu korsan plakalarda ne bir vergi var ne belediyelere para ödüyorlar ne de bir sorumlulukları var. Biz servisçilerin ise 12 çeşit vergisi var. Biz burada Samsun’da görev yapan bin servisçi için bulunuyoruz. Doğu ve Güneydoğu’da terör varsa, Samsun’da da korsan terörü vardır. Biz servisçiler Samsun’da 40 bin aileye hizmet veriyoruz. Trafik ekipleri korsanlar üzerinde fazla uygulama yapmıyor. Biz de tespit ettiğimiz korsanlara kendimiz müdahale ediyoruz ve tartışmalar meydana geliyor. Biz servisçiler olarak Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerinin korsanlar üstündeki denetimlerini sıkılaştırmasını istiyoruz” dedi.
Servisçiler, basın açıklaması yaptıktan sonra olaysız bir şekilde dağıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.