Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serinlemek için girdiği denizde kayboldu

Şile’de serinlemek için denize giren bir genç dalgaların yükselmesiyle denizde kayboldu. Kaybolan genci arama çalışmaları devam ederken, olay yerinde çalışmaları izleyen ailesi gözyaşlarına boğuldu.Olay, Şile İmrenli sahilinde dün meydana...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2016 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2016 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şile’de serinlemek için denize giren bir genç dalgaların yükselmesiyle denizde kayboldu. Kaybolan genci arama çalışmaları devam ederken, olay yerinde çalışmaları izleyen ailesi gözyaşlarına boğuldu.
Olay, Şile İmrenli sahilinde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, serinlemek için denize giren 4 arkadaştan 2’si dalgaların yükselmesiyle gözden kayboldu. Kaybolan gençlerden bir tanesi can simidiyle sahilde bulunan vatandaşlar tarafından kurtarılırken, 26 yaşındaki Nimetullah Ögel’e ulaşılamadı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri çağrıldı. Denizde kaybolan genci arama çalışmalarına Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı(AFAD) ekipleri de katıldı. Olay yerine gelen gencin yakınları ise gözyaşlarına boğuldu. Dünden bu yana arama çalışmalarını izleyen aile, ekiplerden gelecek iyi bir haberi bekliyor.
Denizde kaybolan gencin yakını bir vatandaş, "4 buçukta denize gelip girmişler. Girdikten 5 dakika sonra dalgalara kapılıyorlar. İki arkadaştan birini simitle kurtarıyorlar diğeri dalgalar arasında kayboluyor. 24 saattir haber alınamıyor" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.