Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seri Katilin Yeni Görüntüsü Ortaya Çıktı

Tuzla’da tarih öğretmeni Fatma Kayıkci’nin katil zanlısı Atalay Filiz’in yeni görüntüleri ortaya çıktı. Olayın adından Tuzla’da güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde Filiz yanındaki valiz ile birlikte caddede yürüyor.Tarih...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 18:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 18:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tuzla’da tarih öğretmeni Fatma Kayıkci’nin katil zanlısı Atalay Filiz’in yeni görüntüleri ortaya çıktı. Olayın adından Tuzla’da güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde Filiz yanındaki valiz ile birlikte caddede yürüyor.
Tarih öğretmeni Fatma Kayıkci’yi öldüren Atalay Filiz, 5 gündür aranıyor. Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan 3 ayrı ekip, Filiz’in olası kaçış güzergahlarındaki kameraları izliyor. Her ihbarı değerlendiren polis ekipleri, güvenlik kameralarındaki detayları da tek tek inceliyor. Polis, Filiz’in üçüncü bir sahte kimlikle kaçmaya çalışmasından da şüpheleniyor.
Tuzla’da tarih öğretmenini öldüren zanlı Atalay Filiz’in yeni görüntüleri de ortaya çıktı. Cinayetin ardından Tuzla’da bir güvenlik kamerasına yakalanan zanlı, elindeki valizle birlikte caddede yürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.