Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seri Katil Atalay Filiz İle İlgili İhbarlar Emniyetin Telefonlarını Kilitledi

İstanbul’daki cinayetle gündem gelen ve 3 kişiyi öldürdüğü öne sürülen seri katil Atalay Filiz’in İzmir’de yaşadığı iddialarının ardından, İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne onlarca ihbar geldi.İstanbul’da tarih öğretmeni Fatma...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’daki cinayetle gündem gelen ve 3 kişiyi öldürdüğü öne sürülen seri katil Atalay Filiz’in İzmir’de yaşadığı iddialarının ardından, İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne onlarca ihbar geldi.
İstanbul’da tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı öldürdükten sonra firari olarak her yerde aranan, Ankara’da da iki kişiyi öldürdüğü öne sürülen Atalay Filiz’in İzmir’de yaşadığı iddia edildi. Filiz’in en son Buca ilçesinde görüldüğü iddiaları ve ortaya çıkan güvenlik kameralarının ardından polis bir çalışma başlattı. İzmir’de adeta alarma geçen polis ekipleri, şüpheli gördüğü herkesi durdurdu.
155 HATTINA İHBAR ÜSTÜNE İHBAR
Öte yandan seri katil Atalay Filiz’in İzmir’de yaşadığını duyan vatandaşlarda, 155’e onlarca ihbar yaptı. Gelen ihbarları tek tek değerlendiren ekipler, adeta teyakkuza geçti. 155’e gelen ihbarların farklı farklı bölgelerde olması ise dikkat çekti.
ÇEŞME’DE OLDUĞU NET DEĞİL
Emniyet, katilin İzmir’in Çeşme ilçesinde olduğu ihbarlarının ardından ise bazı ekipler ilçeye yönlendirildi. Edinilen bilgiye göre, bölgenin ablukaya alındığı; ancak katilin kentte olduğunun kesinlik kazanmadığı bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.