Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seri Katil Atalay Filiz İle Aynı Evde Kalan Genç: "Can Güvenliğim Tehlikede"

Üç kişiyi öldürdüğü iddiasıyla her yerde aranan ve en son İzmir’de ortaya çıkan Atalay Filiz’in aynı evde kaldığı gencin psikolojisi bozuldu. Zor günlerde geçirdiğini ifade eden Cemal C., “Bu olaydan dolayı psikolojim iyi değil....

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Üç kişiyi öldürdüğü iddiasıyla her yerde aranan ve en son İzmir’de ortaya çıkan Atalay Filiz’in aynı evde kaldığı gencin psikolojisi bozuldu. Zor günlerde geçirdiğini ifade eden Cemal C., “Bu olaydan dolayı psikolojim iyi değil. Can güvenliğim tehlikede devletten koruma talep ediyorum” dedi.
İstanbul’da tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı öldürdükten sonra firari olarak her yerde aranan, daha sonra yapılan incelemeler sonucunda Ankara’da da iki kişiyi öldürdüğü öne sürülen Atalay Filiz, aradan günler geçmesine rağmen hala bulunamadı. En son İzmir’de bir internet kafede güvenlik kameralarına yakalanan zanlının bir daha izine rastlanılmadı. Bu konuda ise İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne yüzlerce ihbar geldi. Yapılan ihbarları tek tek değerlendiren güvenlik güçleri, asılsız ihbarlar nedeniyle katile ulaşamadı.
KATİLLE AYNI EVDE KALAN GENCİN PSİKOLOJİSİ BOZULDU
Öte yandan, katil Atalay Filiz ile Karabağlar ilçesi Yeşilyurt semtindeki aynı evde kalan Cemal C.,(29) olayın hala şokunu yaşıyor. Günlerdir evden dışarıya dahi adımını atmayan gencin yaşananlar nedeniyle psikolojisi ise bozuldu. Emniyette geniş çaplı bir ifade veren Cemal C., yaşananlar nedeniyle sıkıntısını İhlas Haber Ajansı (İHA) ile paylaştı.
KATİL SABİT NUMARADAN ARAMIŞ
Atalay Filiz ile tanıştığı ilk günü anlatan genç, internetteki bir ilan üzerine Atalay Filiz’in kendisine ulaştığını kaydetti. Cemal C. “29 Mayıs Pazar günü gündüz saat 2 civarlarında kendisi bana ulaştı. Kalacak yerinin olmadığını ve ‘kalabilir miyim’ diye sordu. Bende sesindeki sırf samimiyetine güvenerek kendisini eve kabul ettim; ama kendisi isminin Ömer olduğunu söyledi. Kendisinin kesinlikle Atalay Filiz olduğunu bilmiyordum; çünkü ben gündemi takip etmiyorum, haber izlemiyorum, televizyon hiç izlemiyorum. Kendisi Trabzon’dan geldiğini, dediğim gibi Ömer olduğunu söyleyerek kabul ettim. Kendisiyle sohbet ettim evet bende yeni insanlarla tanışmayı seven bir insanım. Kendisinden hiçbir şekilde şüphe duymadım. Birlikte televizyon izledik; ama hep genelde spor haberlerini izledim. Gündeme dayalı hiçbir şey konuşmadım kendisiyle. Boş vakitlerimde hep kitap okuyorum. Hiç televizyon açmıyorum. Hiçbir haber programı izlemedim” şeklinde konuştu.
“CAN GÜVENLİĞİM TEHLİKEDE”
Yaşananlar nedeniyle şok içerisinde olduğunu anlatan genç, can güvenliğinin tehlikede olduğunu da söyledi. Cemal C., devlet büyüklerine çağrıda bulunarak şöyle devam etti:
“Evet bir katille aynı evde kaldım. Aynı kahvaltıyı yaptım. Şuanda psikolojim çok kötü. Birkaç gün sonra psikolojik destek almayı düşünüyorum. Bundan dolayı da devletten yakın koruma talep ediyorum. Çünkü can güvenliğim ciddi anlamda tehlikede. Şuanda kendim soğukkanlı bir insanım. Son bir haftadır yemek yemiyorum, günde birkaç saat uyuyorum. Şuanda bunu samimiyetimle söylüyorum Atalay Filiz bir ay içerisinde bulunmazsa ben buraya tekrar gelebileceğini düşünüyorum. Bana zarar verebileceğini düşündüğüm için koruma istiyorum. Son günlerde basında da bu olay geniş yer bulduğu için devlet büyüklerinde de bir yayın yasağı getirilmesini istiyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.