Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sendikacı Tombalacılara Adli Kontrol Kararı

Adana’da kumar oynatırken yakalanan Çukurova Eğlence Kalkınma İş Sendikası başkanı ve sendika üyesi 8 kişi, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, Seyhan...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2015 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2015 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da kumar oynatırken yakalanan Çukurova Eğlence Kalkınma İş Sendikası başkanı ve sendika üyesi 8 kişi, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, Seyhan ilçesi Çakmak Caddesi’ndeki bir iş merkezinde kurulan Çek-İş Sendikası’na 4 kez tombala operasyonu yapmış, valilik binanın süresiz kapatılmasına karar vermişti. Ancak sendika başkanı ve üyeleri yeni bir bina bularak burada sendika çatısı altında kumar oynatmaya devam etti. Polis buraya da sahur vakti operasyon yaparak tombala oynayan 66 kişi ve oynatan 9 kişiyi yakaladı. 66 kişiye 208 lira para cezası verildi. Kumar oynatan sendika başkanı Çetin Bengü ile birlikte 9 kişi ise "Kumar oynatmak ve yer temin etmek" suçlamasıyla gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi.
Zanlılar çıkarıldıkları mahkeme tarafından Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Şimdi tombalacı sendika başkanı ve üyeler her gün bağlı bulundukları polis merkezine imza verecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.