Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Selfi çekmek isterken ’Yorgun Mermi’nin hedefi olan Feyzanur son yolculuğuna uğurlandı

Sakarya’dan memleketi Trabzon’a tatile gelen ve 10 gün önce fındık bahçesinde selfi çekmeye çalışırken nereden geldiği tespit edilemeyen kurşunun başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden...

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2016 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2016 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakarya’dan memleketi Trabzon’a tatile gelen ve 10 gün önce fındık bahçesinde selfi çekmeye çalışırken nereden geldiği tespit edilemeyen kurşunun başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 15 yaşındaki lise öğrencisi Feyzanur Keleş, son yolculuğuna uğurlandı.
Trabzon’un Ortahisar ilçesi Karlık mahallesinde 29 Haziran günü Feyzanur Keleş isimli genç bir kız fındık bahçesinde halası ile selfi çekip Sakarya’daki ailesine bu resimleri göndermeye hazırlanırken birden yere yığıldı. Çevredekiler tarafından ilk anda durumu anlaşılamayan Keleş, yerden kaldırılmak istenirken başından kanlar gelmesi üzerine hemen yakınları tarafından Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede durumu anlaşılan Keleş, buradan Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Yoğun bakım ünitesinde makineye bağlı şekilde uyutulan genç kızın kafasındaki mermiye hayati risk nedeniyle müdahale edilememişti. Hastanede yoğun bakımda tutulan genç kız, 10 gündür süren yaşam mücadelesini dün gece kaybetti. Genç kız bugün Karlık mahallesi Merkez Camisi’nde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanlığında göz yaşları ile toprağa verildi.
Cenaze namazında Sakarya’dan gelen baba Adem Keleş, kızının ölümüne neden olanların bulunmasını isteyerek "Kızım olay günü evin önündeki çimenlikte bize resim çekip göndermek isterken bir anda nereden geldiği belli olmayan bir mermi kafasına gelmiş. Biz Türkiye Cumhuriyeti devletine güveniyoruz. Trabzon Valisi’ne, jandarmasına, emniyetine buradan sesleniyorum; Bu olayın bir an önce aydınlatılmasını istiyoruz. Üzgünüz acımız büyük. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.