Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şeker İşçilerinden Fazla Mesai Eylemi

Türkiye Gıda Ve Şeker Sanayi İşçileri Sendikası Üyeleri, 25 Şeker Fabrikasında '1 Ay Boyunca Günde 2 Saat Ücretsiz Fazla Çalişma' Eylemi Yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şeker İşçilerinden Fazla Mesai Eylemi
Türkiye Gıda ve Şeker Sanayi İşçileri Sendikası üyeleri, 25 şeker fabrikasında ’1 ay boyunca günde 2 saat ücretsiz fazla çalışma’ eylemi yapıyor.
Eylemle ilgili Türkiye Gıda ve Şeker Sanayi İşçileri Sendikası üyeleri adına Sendika Başkanı İsa Gök yaptı. Ankara Şeker Fabrikası ana nizamiyesi önünde toplanan işçilere seslenen Gök, süreç itibariyle yeni bir personel rejiminin ihtiyaç haline geldiğini belirterek, bu yönde Gerekli tedbirlerin vakit kaybetmeden alınması zorunluluğunun bulunduğunu kaydetti. Gök, Taleplerinin dikkate alınamadığı taktirde 2016 - 2017 kampanya döneminin kaybedilmesinin söz konusu olabileceğini dile getirdi. Bu endişelerinin tehdit ya da şeker işçisinin işini kaybetme endişesi üzerine kurgulanmadığını ifade eden Gök, “ Şeker fabrikaları kimsenin tapulu ve kupon arazisi değildir. Aksine uğruna can verebileceğimiz mukaddesatımızdır. Bu açından şeker işçileri olarak meseleye milli bir mesele gözüyle baktığımızı ifade ederken, kutsal hazine avcılığına soyunanlara inat, dün olduğu gibi bundan sonra da fabrikalarımızda üretimin devamlılığı adına tezgahlarımızın başında, hedeflerimizden sapmadan, aynı dik duruşumuzla gelişmeleri yakından takip edecek, sektörün kurtuluşu adına var gücümüzle daha çok çalışacağımıza söz veriyoruz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.