Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Uzman Çavuşun Cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’ndan Alındı

Gaziantep-Hatay-Osmaniye üçgeninde yer alan Amanos Dağları’ndaki rüzgar tribünlerine yapılan PKK saldırısında çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuşun otopsisi tamamlanarak Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’ndan alındı.Terör örgütü...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2015 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2015 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep-Hatay-Osmaniye üçgeninde yer alan Amanos Dağları’ndaki rüzgar tribünlerine yapılan PKK saldırısında çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuşun otopsisi tamamlanarak Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’ndan alındı.
Terör örgütü PKK militanları tarafından dün gece Amanos Dağları’ndaki rüzgar tribünlerine saldırı yapıldı. Hatay’ın Dörtyol ilçesindeki Jandarma Komanda Taburu’ndan olay yerine asker sevk edildi. Asker olay yerine gidince PKK’lılarla çatışma yaşandı. Çatışmada ağır yaralanan Jandarma Komando Uzman Çavuş Ufku Demirel, tedavi altına alındığı Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne şehit oldu.
Şehit uzman çavuşun cenazesi otopsi için kaldırıldığı Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’ndan askerler tarafından alındı. Şehit uzman çavuş için Adana İl Jandarma Komutanlığı’nda tören düzenleneceği daha sonra ise memleketi Tokat’ın Turhal ilçesine gönderileceği öğrenildi.
Öte yandan, Amanos Dağları’nda PKK’lıların yakalanması için operasyonlar devam ettiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.