Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Savaş Akyol 15 Gün Sonra Evlenecekti

Şırnak’ın Silopi ilçesinde seyir halindeki özel harekat timlerini taşıyan polis aracına, teröristler tarafından yola döşenen mayınla saldırı sonucu hayatını kaybeden Savaş Yıldırım’ın 15 gün sonra düğününün olacağı öğrenildi.Şırnak’ın...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2015 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2015 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şırnak’ın Silopi ilçesinde seyir halindeki özel harekat timlerini taşıyan polis aracına, teröristler tarafından yola döşenen mayınla saldırı sonucu hayatını kaybeden Savaş Yıldırım’ın 15 gün sonra düğününün olacağı öğrenildi.
Şırnak’ın Silopi ilçesinde seyir halindeki özel harekat timlerini taşıyan polis aracına düzenlenen saldırı sonucu hayatını kaybeden 4 polisten Savaş Yıldırım’ın baba ocağına yas düştü. Savaş Yıldırım’ın dayısı Uğur Başer, "22 yaşında ve 15 gün sonra düğünü olacaktı. Yapanları allaha havale ediyoruz hiç sevinmesinler. Bir Savaş öldü ama hiç merak etmesinler arkasında intikamını alacak çok Savaş var. Gözyaşlarımız sadece düğünü olacağı içindir. Allah’ın şehadetine erdi. Mekanı cennet olur inşallah" dedi. Şehit polisin evine meslektaşları da gelerek ailenin acısına ortak oldular.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.