Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Polislerin Cenazeleri Memleketlerine Uğurlanacak

Vezneciler’de polis aracının geçişi sırasında düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan 6 polisin cenazesi Atatürk Havalimanı’ndan memleketlerine uğurlanacak.Vezneciler’de Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü personelini taşıyan otobüsün...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 19:56
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 19:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vezneciler’de polis aracının geçişi sırasında düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan 6 polisin cenazesi Atatürk Havalimanı’ndan memleketlerine uğurlanacak.
Vezneciler’de Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü personelini taşıyan otobüsün geçişi sırasında bomba yüklü aracın patlatılması sonucu 6 polis memuru şehit düşmüş, 5 vatandaş hayatını kaybetmiş, 36 vatandaş da yaralamıştı. Hain saldırıda şehit olan polis memurlarından Yaşar Özlem’in Afyonkarahisar’a, Duha Beker’in Yozgat’a, Emrah Pekdoğan’ın Kırıkkale’ye ve Ramazan Kırboğa’nın Kayseri’ye uğurlanacağı belirtildi. Cenazeler bu akşam Atatürk Havalimanı Askeri Havalimanı’ndan uğurlanacak.
Şehit Polis Memurları Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü’nün yarın Fatih Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazını takiben Edirnekapı Şehitliği’nde toprağa verileceği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.