Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Polisin Kızı "Bu Bir Rüya" Diyerek Gözyaşlarına Boğuldu

Bursa’da bir TIR’ın çarpması sonucu şehit olan polis memuru Servet Ildiz için Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törende gözyaşlarına boğulan şehit polisin kızı Zeynep Gülenay Sürer, "Bu bir rüya olmalı" diyerek dakikalarca...

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2016 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2016 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehit Polisin Kızı "Bu Bir Rüya" Diyerek Gözyaşlarına Boğuldu
Bursa’da bir TIR’ın çarpması sonucu şehit olan polis memuru Servet Ildiz için Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törende gözyaşlarına boğulan şehit polisin kızı Zeynep Gülenay Sürer, "Bu bir rüya olmalı" diyerek dakikalarca sarıldığı tabuttan ayrılmadı.
Bursa’da dün akşam 17:40 sıralarında İzmir İstanbul Ankara Otoyolu Çağlayan Mevkisi’nde yaşanan kazada, trafik kazası için rapor tutmaya hazırlanan polis memuru Servet Ildiz, emniyet şeridinde bir TIR’ın çarpması sonucu şehit oldu.
Bir süre önce eşinden ayrılan 45 yaşındaki Servet Ildiz için Acemler Emniyet Müdürlüğü binası önünde resmi tören düzenlendi. Törene Vali Yardımcısı Ergün Güngör, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Şahin, Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Osmangazi Kaymakamı Enver Ünlü, diğer protokol mensupları, şehit polis Servet Ildiz’in annesi Saniye ve babası Saffet Ildiz, kızı Zeynep Gülenay Sürer ile çok sayıda yakını katıldı.
Tören esnasında gözyaşlarına hakim olamayan şehit polisin 19 yaşındaki kızı Zeynep Gülenay Sürer, babasının tabutuna sarılarak "Bu bir rüya olmalı, bu gerçek değil Böyle bir şey olmadı." diyerek tabutun başından dakikalarca ayrılmadı. Şehit Polisin cenazesi mesai arkadaşlarının omzunda cenaze arabasına bindirilerek memleketi Balıkesir’in Manyas ilçesi Necip Köyü’ne gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.