Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Polisin Failleri Yakalandı

Siirt’te şüpheli bir aracı durdurmak isterken açılan ateş sonucu şehit edilen polis memuru Bünyamin Torğut’un katil zanlısı olduğu iddia edilen 4 kişi yakalandı.Edinilen bilgilere göre, Siirt Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler,...

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2015 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2015 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Siirt’te şüpheli bir aracı durdurmak isterken açılan ateş sonucu şehit edilen polis memuru Bünyamin Torğut’un katil zanlısı olduğu iddia edilen 4 kişi yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, Siirt Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Siirt-Eruh karayolunda bir araçtan açılan ateş sonucu polis memuru Bünyamin Torğut’un ölümüne ilişkin bugün sabah erken saatlerinde Siirt Alan ve Yeni Mahalle Muhammed Kaymaz Caddesi’nde bazı evlere baskın düzenledi.
Batman Emniyet Müdürlüğü ile koordineli yapılan çalışmada, saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen şüphelilerden baba Tacettin Ö. (47) ve oğlu Mazlum Ö. (24) Batman’da yakalanırken, baba ve oğlunu Batman’a götürerek yardım ve yataklık yaptığı gerekçesiyle de Mehmet Ali O. (45) ve Hakkı O. (35) gözaltına alındı.
Siirt Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrollerinden geçirilen zanlıların, emniyetteki ifadeleri sürüyor. Ayrıca polisle girdiği çatışmada ölen Şerafettin Ö.’nün cenazesi, yapılacak otopsinin ardından defnedilmek üzere ailesine teslim edilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.