Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Polis Memurundan Geriye Saz Çalarken Görüntüleri Kaldı

Fatih’te düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Emrah Pekdoğan’dan geriye saz çalarken görüntüleri kaldı. Pekdoğan’ın sosyal medya hesabından "Vatan uzaklardan bakıp da benim diyenlerin değil, yar koynuna baş koymadan...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fatih’te düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Emrah Pekdoğan’dan geriye saz çalarken görüntüleri kaldı. Pekdoğan’ın sosyal medya hesabından "Vatan uzaklardan bakıp da benim diyenlerin değil, yar koynuna baş koymadan ŞEHİT düşenlerindir" paylaşımında bulunduğu görüldü.
Vezneciler’de düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Kırıkkale’li polis memuru Emrah Pekdoğan’dan geriye saz çalarken çekilmiş görüntüleri kaldı. Kendi sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde Pekdoğan’ın, Büyük Birlik Partisi’nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu için bestelenen türküyü söylediği görülüyor.
Pekdoğan’ın ayrıca sosyal medya hesabından yaptığı "Vatan uzaklardan bakıp da benim diyenlerin değil, yar koynuna baş koymadan ŞEHİT düşenlerindir" paylaşımı dikkat çekiyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.