Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit polis memuru gözyaşları içinde uğurlandı

İstanbul Sultanbeyli’de görevi başındayken geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis memuru 35 yaşındaki Ömer Kılıç, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.Ahmet Yesevi Polis Merkezi Amirliğinde görevli polis memuru Ömer Kılıç,...

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2016 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2016 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Sultanbeyli’de görevi başındayken geçirdiği trafik kazasında şehit olan polis memuru 35 yaşındaki Ömer Kılıç, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
Ahmet Yesevi Polis Merkezi Amirliğinde görevli polis memuru Ömer Kılıç, 18 Kasım’da, görevi sırasında geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanarak Pendik Özel Yüzyıl Hastanesine kaldırıldı. Bir haftadır yoğun bakımda tedavisi süren Kılıç, tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.
Evli ve 1 çocuk babası 8.5 yıllık polis memuru Ömer Kılıç için Pendik 15 Temmuz Şehitler Camii’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazeye İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, meslektaşları, ailesi ve yakınları katıldı. Şehidin eşi Burcu Kılıç ve annesi Saime Kılıç, gözyaşları içinde taziyeleri kabul etti. 3 yaşındaki oğlu Eymen ise annesinin kucağında cenaze törenine katıldı.
Cenaze namazının ardından için cenaze töreni düzenledi. Şehidin cenazesi yarın Manisa’nın Salihli ilçesinde kılınacak namazının ardından Asri Mezarlığında toprağa verilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.