Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Polis Memuru Ayhan Ölçer İçin Cenaze Töreni Düzenleniyor

Arnavutköy’de bir şüpheliyle çıkan silahlı çatışmada şehit olan polis memuru Ayhan Ölçer için Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğün’de cenaze töreni düzenleniyor.Arnavutköy’de bir şüpheliye çıkan silahlı çatışma sonucu polis...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 16:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Arnavutköy’de bir şüpheliyle çıkan silahlı çatışmada şehit olan polis memuru Ayhan Ölçer için Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğün’de cenaze töreni düzenleniyor.
Arnavutköy’de bir şüpheliye çıkan silahlı çatışma sonucu polis memuru Ayhan Öner ağır yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Kaldırıldığı hastanede şehit düşen Öner için Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğün’de cenaze töreni düzenleniyor. Törene, şehidin ailesi başta olmak üzere, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ve çok sayıda mesai arkadaşı katıldı. Şehit Ayhan Ölçer’in cenazesi silah arkadaşlarının omuzları üzerinde taşınarak tören alanına getirildi. Tören sırasında şehidin eşi Elif Ölçer göz yaşlarına boğuldu. Şehidin eşi Elif Ölçer ve iki çocuğu polis şapkası taktı. İstanbul Valisi Vasip Şahin şehidin eşi ve ailesine başsağlığı diledi. İki çocuk babası şehit Ölçer’in cenazesi törenin ardından cenaze namazı kılınmak üzere Arnavutköy Durusu Mahallesi Merkez Camisi’ne götürüleceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.