Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Pilot Üsteğmenin Acı Haberi Uşak’a Ulaştı

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde çıkan çatışmaya destek götürmek isterken kaza yapan helikopterde şehit olan Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan’ın acı haberi baba ocağı Uşak’a ulaştı.Hakkari’nin Çukurca ilçesinde çıkan çatışmanın...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde çıkan çatışmaya destek götürmek isterken kaza yapan helikopterde şehit olan Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan’ın acı haberi baba ocağı Uşak’a ulaştı.
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde çıkan çatışmanın ardından destek için havalanan helikopterin kaza yapması sonucu şehit olan askerlerden birinin Uşaklı Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan olduğu öğrenildi. Uşak Valisi Ahmet Okur, Garnizon Komutanı Kd. Albay Yusuf Yalçın, şehit üsteğmenin annesine acı haberi birlikte verdi. Şehit Üsteğmen Şahan’ın evi Türk bayraklarıyla donatıldı.
Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan’ın emekli öğretmen anne babanın çocuğu olduğu ve bir süre önce bir bebeğinin dünyaya geldiği ifade edildi. Şehidin babası Süleyman Şahan’ın Denizli’de bir akraba ziyaretinde bulunduğu ve acı haberi alır almaz memleketine doğru yola çıktığı kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.