Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Özel Harekat Polisi Gençaslan Antalya’da Toprağa Verilecek

Şırnak’ta bir evde PKK’lı teröristlerin tuzakladığı bombanın patlaması sonrası yaralı polislere yardım etmek için geldiği olay yerinde teröristler tarafından uzun namlısı silahla açılan ateş sonucu şehit düşen Çorumlu Özel Harekat...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şırnak’ta bir evde PKK’lı teröristlerin tuzakladığı bombanın patlaması sonrası yaralı polislere yardım etmek için geldiği olay yerinde teröristler tarafından uzun namlısı silahla açılan ateş sonucu şehit düşen Çorumlu Özel Harekat Polisi Hıdır Gençaslan, eşinin memleketi Antalya’da toprağa verilecek.
Şırnak’ta 14 Mart’tan bu yana uygulanan sokağa çıkma yasağıyla birlikte başlayan operasyonlar kapsamında dün güvenlik güçlerinin girdiği bir evde PKK’lı teröristlerin tuzakladığı bomba patlatılmış, yaralı polislere yardım etmeye giden Özel Harekat polisi Hıdır Gençanslan, teröristler tarafından uzun namlulu silahla açılan ateş sonucu şehit edilmişti. Çorum’un Mecitözü İlçesi nüfusuna kayıtlı, 16 yıllık evli ve Berkay (14) ile Ece (4) yaşında çocuğu bulunan Gençaslan’ın anne ve babasının daha önce vefat ettiği öğrenildi. Şehit Gençaslan’ın cenazesi eşi Esma Gençaslan’ın isteği ile memleketi Antalya’da toprağa verilecek. Şehit haberini verilmesinin ardından eşinin annesi Sultan ve Babası Satılmış Karanfil’in yaşadığı Kepez’in Gündoğdu Mahallesi türk bayrakları ile donatıldı.
Meslek hayatına başladığı günden bu yana Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde görevli olan Gençaslan’ın geçici olarak Şırnak’a görevlendirildiği kaydedildi. Gençaslan’ın cenazesi öğle namazında Uncalı Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.