Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit onbaşının cenazesi Alaşehir’e getirildi

Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki hain terör saldırısında şehit düşen Onbaşı Evren Kara’nın cenazesi, akşam saatlerinde memleketi Manisa’nın Alaşehir ilçesine getirildi.Van’da düzenlenen askeri törenin ardından havayoluyla Manisa’nın...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2016 22:48
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2016 22:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkari’nin Şemdinli ilçesindeki hain terör saldırısında şehit düşen Onbaşı Evren Kara’nın cenazesi, akşam saatlerinde memleketi Manisa’nın Alaşehir ilçesine getirildi.
Van’da düzenlenen askeri törenin ardından havayoluyla Manisa’nın Akhisar ilçesine, oradan da karayoluyla memleketi Alaşehir ilçesine getirilen şehit Evren Kara’nın cenazesini annesi Menduha, babası Galip Kara ve yakınları gözyaşlarıyla karşıladı. Şehit askerin naaşı, askerler tarafından cenaze arabasından alınarak morga taşındı.
Akhisar’dan şehit cenazesiyle birlikte Alaşehir’e gelen Manisa Valisi Hakan Güvençer, şehidin acılı anne ve babasını teselli etmeye çalıştı. Evren Kara’nın şehitlik gibi yüce bir mertebeye ulaştığını kaydeden Vali Güvençer, şehit ailesine bir kez daha başsağlığı diledi. Alaşehir Vaizi Süleyman Tekşen’in dua okumasının ardından Vali Güvençer ve şehit ailesi Alaşehir Devlet Hastanesi’nden ayrıldılar.
Şehit Onbaşı Evren Kara’nın cenazesi, yarın Killik Mahallesi Pazar Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Killik Mahallesi Şehitliği’nde toprağa verilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.