Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit oğlunu, fotoğrafını son kez okşayarak toprağa verdi

Hakkari’nin Çukurca ilçesi Dağbaşı Tepe bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Fahrettin Livçalkan’ın annesi Arzu Livçalkan, Astsubay Üstçavuş’un yakasındaki oğlunun fotoğrafını okşayarak toprağa verdi.Piyade...

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2016 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2016 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkari’nin Çukurca ilçesi Dağbaşı Tepe bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Fahrettin Livçalkan’ın annesi Arzu Livçalkan, Astsubay Üstçavuş’un yakasındaki oğlunun fotoğrafını okşayarak toprağa verdi.
Piyade Uzman Onbaşı Fahrettin Livçalkan’ın naaşı, Kalem Kırdı Camii’nden top arabasıyla Kartal Şehitliği’ne getirdi. Baba Mustafa ve şehidin kardeşi Cem Livçalkan, şehidin tabutunu bir an olsun bırakmadı. Kartal Şehitliği’ne getirilen şehidin cenazesi, saygı duruşu eşliğinde toprağa verildi. Bu sırada şehidin annesi Arzu Livçalkan, kendisini teselli eden kadın Astsubay Üstçavuş’un yakasında asılı olan oğlunun fotoğrafını okşayarak ağladı. Şehidin kardeşi Cem Livçalkan, ağabeyini kendi elleriyle toprağa vererek gözyaşı döktü. Şehidin yakınları da elleriyle şehidin mezarına toprak attı.
Kur’an-ı Kerim’in okunması ve dua edilmesini ardından Vali Süleyman Kamçı tarafından şehidin babası Mutafa Livçalkan’a şehidin tabutundaki Türk Bayrağı verilmesinin ardından cenaze töreni sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.