Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit ateşi Yozgat’a düştü

İstanbul Beşiktaş’ta düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polis memuru 21 yaşındaki Mustafa Kemal Devrilmez’in acı haberi memleketi Yozgat’ın Sarıkaya ilçesine ulaştı.İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısı sonucu şehit...

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2016 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2016 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Beşiktaş’ta düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polis memuru 21 yaşındaki Mustafa Kemal Devrilmez’in acı haberi memleketi Yozgat’ın Sarıkaya ilçesine ulaştı.
İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısı sonucu şehit olan Çevik Kuvvet polisi Mustafa Kemal Devrilmez’in acı haberi Yozgat’ın Sarıkaya ilçesinde yaşayan ailesine verildi. Şehidin ailesinin yaşadığı eve Türk bayrağı asılırken, sağlık ekipleri ev önünde hazır bekletildi. Şehit için taziye çadırı kurulurken, Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan, Yüzbaşı Adem Yeleğen ve Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, şehit polis Mustafa Kemal Devrilmez’in Köprücek Mahallesi’nde bulunan baba ocağına taziye ziyareti gerçekleştirdi.
1 yıllık polis memuru olduğu öğrenilen şehit Devrilmez’in Muammer ve Edanur isminde 2 kardeşinin olduğu belirtildi. Şehidin babası Özbay Devrilmez ve annesi Şerife Devrilmez’in daha önce oğullarını ziyaret için İstanbul’da bulundukları öğrenildi. Şehit polis Devrilmez’in bekar ve bir yıl önce Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulundan mezun olduğu öğrenildi.
Şehit evine taziye ziyaretinde bulunan Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, “Türkiye’nin başı sağolsun. Hain terör örgütleri Türkiye’yle uğraşmaya devam ediyorlar. Bu bizim bayrağa ve memleketimize olan sevgimizi azaltmayacak, aksine çoğaltacak. Bugün bir hemşehrimiz Mustafa Kemal Devrilmez şehit oldu. Biz bir ölür bin diriliriz. Terörle mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Şehidimizin cenazesi büyük ihtimalle yarın defnedilecek. Cenabı Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.