Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit Astsubayın Cenazesine Ulaşıldı

Aydın’ın Efeler ilçesinde 17 aydır aranan cinayet zanlısının pusuya düşürmesi sonucu şehit olan Jandarma Üstçavuş Emrah Ünalan’ın cenazesine ulaşıldı.Cinayet zanlısı Hüseyin T.’nin Efeler ilçesine bağlı Eğrikavak Mahallesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2015 22:36
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2015 22:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehit Astsubayın Cenazesine Ulaşıldı
Aydın’ın Efeler ilçesinde 17 aydır aranan cinayet zanlısının pusuya düşürmesi sonucu şehit olan Jandarma Üstçavuş Emrah Ünalan’ın cenazesine ulaşıldı.
Cinayet zanlısı Hüseyin T.’nin Efeler ilçesine bağlı Eğrikavak Mahallesi’nde sakladığını tespit eden jandarma ekipleri, bölgeye operasyon düzenledi. Jandarma ekiplerinin bölgeye geldiğini görerek pusuya yatan Hüseyin T.’nin ateş açması sonucu Astsubay Emrah Ünalan (35) ile Uzman Çavuş İrfan Yüksel yaralandı. Yaralıların, bulundukları bölgenin karlı olması nedeniyle olay yerine helikopter gönderildi. Sağ omzundan yaralanan Uzman Çavuş İrfan Yüksel, helikopterle Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yapılan çalışmaların ardından ulaşılan Jandarma Astsubay Üstçavuş Emrah Ünalan’ın şehit olduğu belirlendi. Köylü vatandaşların da katılımıyla başlatılan arama çalışmalarında, Ünalan’ın cenazesine İzmir’in Ödemiş ilçesine bağlı Hamamköy Mahallesi Çakmakaltı mevkiindeki dağlık arazide ulaşıldı. Araçların ulaşmadığı bölgede bulunan şehidin cenazesi bir süre yaya olarak taşındıktan sonra ambulansa alındı. Ünalan’ın cenazesi otopsi için Aydın Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesinde 5 yıldır Aydın’da görev yapan Ünalan’ın evli ve 1 kız çocuğu babası olduğu ifade edildi. Çorumlu olan Ünalan’ın cenazesinin yarın düzenlenecek törenin ardından memleketine gönderileceği kaydedildi.
Öte yandan olayın ardından kaçan cinayet zanlısının yakalanması için çalışmaların İzmir ve Aydın ili sınırlarındaki bölgede devam ettiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.