Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehidin Gaziantep’teki Ailesine Acı Haber Ulaştı

Şırnak’ta terör örgütü PKK’nın jandarma karakoluna düzenlediği saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ömer Harun Demir’in Gaziantep’teki ailesine acı haber verildi.Şırnak Milli Karakolu’na PKK’lılar tarafından roketatar...

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şırnak’ta terör örgütü PKK’nın jandarma karakoluna düzenlediği saldırıda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ömer Harun Demir’in Gaziantep’teki ailesine acı haber verildi.
Şırnak Milli Karakolu’na PKK’lılar tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmiş, saldırıda güvenlik güçleri karşılık vermiş, çıkan çatışmada Jandarma Uzman Çavuş Ömer Harun Demir(24) şehit olurken 2 asker de yaralanmıştı. Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı Şenyurt Mahallesi Tavuklu geçidinde bulunan şehidin annesi Nesrin ile eşi Yüksel’e acı haber askeri yetkililer tarafından verildi. Bir çocuk babası Ömer Harun Çavuş’un şehadet haberini alan yakınları sinir krizleri geçirerek fenalaştı. Şehit yakınlarına olay yerinde hazır bekletilen 112 ambulansındaki sağlık görevlileri tarafından müdahale edildi. Şehit evinin bulunduğu sokakta taziye çadırı kurulken, sokak Türk bayrakları ile donatıldı.
EŞİ VE ANNESİNDEN HELALLİK İSTEMİŞ
Nesrin adında 1.5 yaşında kızı bulunan şehidin, 10 yaşında babası Yaşar’ı kaybettiği öğrenildi. Eşi ve kızı ile Gaziantep’in Nizip ilçesinde yaşadıkları öğrenilen şehidin, askerlik öncesinde halı fabrikasında işçi olarak çalıştığı, 1.5 yıl öncesinde zorunlu askerliği bitirmesine rağmen askerde sözleşmeli olarak kaldığı bildirildi. Şehidin en son yılbaşında izne geldiği belirtildi. Şehidin dün akşam ise telefonla konuştuğu kızının sesini son kez duyduğu, eşi ve annesinden helallik istediği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.