Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehidin Adıyaman’daki Evine Ateş Düştü

Mardin’in Nusaybin ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan polisin Adıyaman’daki evine ateş düştü.Mardin’in Nusaybin ilçesinde Dicle ve Fırat mahallelerinde yoğunlaştırılan operasyonda güvenlik...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 18:55
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 18:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehidin Adıyaman’daki Evine Ateş Düştü
Mardin’in Nusaybin ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan polisin Adıyaman’daki evine ateş düştü.
Mardin’in Nusaybin ilçesinde Dicle ve Fırat mahallelerinde yoğunlaştırılan operasyonda güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada, Adıyaman’dan Nusaybin’e geçici görevle giden Özel Harekat polisi Ayhan Kıymacı şehit düştü. Şehit olan Kıymacı’nın Adıyaman’daki evine gelen Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, acı haberi ailesine verdi. Şehidin eşi Nurcan Kıymacı sinir krizi geçirdi. Sinir krizi geçiren şehidin eşine evin önünde hazır bekletilen sağlık ekipleri müdahale etti. Şehidin evinin balkonuna Türk bayrağı asıldı. Şehidin ailesi emniyete ait minibüsle memleketleri Hatay’ın Dörtyol ilçesine gönderildi.
2 yıldır Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görev yapan şehit Ayhan Kıymacı’nın geçici görevle Mardin’in Nusaybin ilçesine gittiği, 8 yaşında bir kızı ve 6 yaşında bir oğlu olduğu öğrenildi. Kıymacı’nın Hatay’ın Dörtyol ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.