Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sedat Kaplan darbe girişimcilerini protesto etmek için otelden kaçmış

Trabzon’dan Ankara’ya kanser tedavisi için giden Sedat Kaplan isimli genç dün akşamki darbe teşebbüsü sırasında AK Parti Ankara İl binası önünde askerler tarafından açılan ateş sonucu şehit olurken, ailesine acı haber verildi.Kaplan,...

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sedat Kaplan darbe girişimcilerini protesto etmek için otelden kaçmış
Trabzon’dan Ankara’ya kanser tedavisi için giden Sedat Kaplan isimli genç dün akşamki darbe teşebbüsü sırasında AK Parti Ankara İl binası önünde askerler tarafından açılan ateş sonucu şehit olurken, ailesine acı haber verildi.
Kaplan, Ankara’daki darbe girişimi sırasında destek için AK Parti il binası civarında bulunuyordu. AK Parti Trabzon Ortahisar İlçe Gençlik Kolları üyesi de olan ve uzun süredir kanser tedavisi gören Kaplan, şehit olmadan bir kaç gün önce Ankara’ya kanser tedavisi için gitmişti.
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu dün akşam AK Parti Ankara İl Başkanlığı önünde vurularak öldürülen Yomralı Sedat Kaplan’ın babası Faruk Kaplan’ı ziyaret ederek başsağlığı diledi. Baba Kaplan, oğlunun dün gece otelinden adeta kaçarak AK Parti İl Başkanlığı önüne gittiğini öğrendiklerini belirterek “Kaldığı oteldeki güvenlik çıkarmamış. O otelden kaçmış gitmiş” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.