Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Savcılıktan Terör Operasyonu Açıklaması

Malatya’da terör örgütü PKK/KCK’nın gençlik yapılanması olarak değerlendirilen YDG-H’ye yönelik operasyonda gözaltına alınanların sayısının 10 kişi olduğu açıklandı.Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı Medya İletişim Bürosu...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya’da terör örgütü PKK/KCK’nın gençlik yapılanması olarak değerlendirilen YDG-H’ye yönelik operasyonda gözaltına alınanların sayısının 10 kişi olduğu açıklandı.
Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı Medya İletişim Bürosu tarafından yapılan yazıla açıklamada, PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması olan YDG-H (Yurtsever Devrimci Gençlik) içerisinde faaliyet gösteren şüphelilere yönelik olarak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınanların sayısının 10 kişi olduğu bildirildi. Haklarında gözaltı kararı verilen 11 kişiden 9’unun Malatya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, 1 kişinin ise Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yakalandığı belirtilerek 1 şüphelinin ise firarda olduğu ifade edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.