Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Savcılıktan Cezaevinde Yangın Açıklaması

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı, Kocabaş D Tipi Cezaevi’nde meydana gelen yangının bir hükümlü tarafından çıkarıldığını ve anında söndürüldüğünü açıkladı.Denizli Kocabaş D Tipi Cezaevi’nde geçtiğimiz gece çıkan yangınla...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı, Kocabaş D Tipi Cezaevi’nde meydana gelen yangının bir hükümlü tarafından çıkarıldığını ve anında söndürüldüğünü açıkladı.
Denizli Kocabaş D Tipi Cezaevi’nde geçtiğimiz gece çıkan yangınla ilgili olarak Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadeler kaydedildi:
"Denizli D Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Cumartesi günü 27 yıl 78 ay 15 gün hapis cezasına hükümlü olarak cezasını infaz etmekte olan hükümlü M.B’nin kalmış olduğu tekli odada kurum kantininde satışı yasak olmayan çakmak ile kendine ait eşyaları tutuşturması sonucu çıkan yangına ceza infaz kurumu personelince müdahale edilmiştir. Yangın söndürme ekipmanları ile yapılan müdahale sonucu yangın söndürülmüş ve soğutma işlemi tamamlanmıştır. Hükümlü M.B sadece tek başına kaldığı kendi odasında yangın çıkarmış, yangına da sadece kurum personelince müdahale edilerek söndürülmüş, tedbir amaçlı 112 Acil Servisten ve Denizli Büyükşehir Belediyesine bağlı İtfaiye Müdürlüğünden birer ekip aracı kurum idaresince çağrılmıştır. Yangın ceza infaz kurumu personelince söndürülmüş olup, itfaiye ekibi müdahale etmemiştir. Hükümlünün sağlık yönünden muayene ve tedavisi yerinde yapılmış; konu ile ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.