Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Savcılık, Fetö/pdy Operasyonunda Zanlıların Serbest Bırakılmasına İtiraz Etti

Kocaeli’de geçtiğimiz hafta yapılan FETÖ/PDY operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye gönderilen 18 kişinin serbest bırakılmasının ardından savcılık, karara itiraz etti.Geçtiğimiz hafta Kocaeli merkezli olarak 7 ilde Kocaeli Cumhuriyet...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’de geçtiğimiz hafta yapılan FETÖ/PDY operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye gönderilen 18 kişinin serbest bırakılmasının ardından savcılık, karara itiraz etti.
Geçtiğimiz hafta Kocaeli merkezli olarak 7 ilde Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla gerçekleştirilen FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik operasyonda, 88 kişilik isim listesinden 64 kişi gözaltına alınarak adliyeye çıkarılmıştı. Bu zanlılardan 43’ü savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakılmış, daha sonra mahkemeye adli kontrol şartı konulması talebiyle çıkarılan 3 zanlı da mahkeme heyeti tarafından serbest bırakılmıştı.
SAVCILIK İTİRAZ ETTİ
Cumhuriyet Savcılığı tarafından tutuklanmaları talebiyle mahkemeye çıkarılan 18 zanlının ise mahkeme heyeti tarafından tek tek ifadeleri alınmış ve yaklaşık 17 saat süren duruşmanın ardından zanlılardan ikisinin 200’er bin TL kefalet ödemeleri ve adli kontrol şartı altında olmaları şartıyla tüm zanlılar serbest bırakılmıştı. Kocaeli Cumhuriyet Savcılığı, bugün öğle saatlerinde bir üst mahkemeye bir dilekçe vererek, zanlıların serbest bırakılması kararına itiraz etti. Mahkeme, dilekçeyi incelemeye aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.