Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sarıkamış’ta sığınak ele geçirildi

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde düzenlenen Ayhan Gençleşen-7 Operasyonunda terör örgütüne ait sığınak ele geçirildi.Edinilen bilgilere göre; Sarıkamış’ta alınan bir ihbarı değerlendiren 9’uncu Komando Tugay Komutanlığı ve Sarkamış...

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2016 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2016 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kars’ın Sarıkamış ilçesinde düzenlenen Ayhan Gençleşen-7 Operasyonunda terör örgütüne ait sığınak ele geçirildi.
Edinilen bilgilere göre; Sarıkamış’ta alınan bir ihbarı değerlendiren 9’uncu Komando Tugay Komutanlığı ve Sarkamış İlçe Jandarma Komutanlığı 1 METİ timi, 1 MAKÖ Timi ve 1 GK timi ile başlatılan Ayhan Gençleşen-7 Operasyonu kapsamında yapılan arazi tarama faaliyetinde bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden kullanıldığı değerlendirilen bir sığınak ve içerisinde muhtemel EYP yapımında kullanılmak üzere 1 adet büyük boy ve 1 adet küçük boy tüp ele geçirildi. Güvenlik güçlerince sığınakta yapılan aramada, 15 kilo şeker, 5 kilo çay, 5 kilo yağ, 1 kilo tahin pekmezi, 2 kilo salça, 750 gram tuz, 1 adet büyük boy tencere, 10 metre sera naylonu da bulundu.
Ele geçirilen malzemeler, Sarıkamış Cumhuriyet Başsavcısının talimatıyla kontrollü bir şekilde olay yerinde imha edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.